دهیاران باید به عنوان بازوان توانمند دولت در روستاها، در حل مشکلات روستاها نقش مهمی ایفا کنند

فرماندار بوکان گفت: دهیاران به عنوانِ نماینده و بازوان توانمند دولت و نظام در روستاها باید نقش مهمی در حل مشکلات مردم داشته باشند و پیگیری مسائل روستائیان در اولویت کارشان قرار گیرد.

خشایار صنعتی فرماندار شهرستان بوکان در نشست مشورتی دهیاران بخش مرکزی که با هدف بررسی و حل مشکلات دهیاری ها برگزار شد افزود: دهیاران باید با بخش خصوصی برای جذب سرمایه گذار و اشتغال در روستاها تلاش مضاعف کنند.

 

وی افزود: انتظار ما از دهیاران فعالیت مداوم و پیگیری مصوبات پروژه های محرومیت زدایی مقام عالی استان تا حصول نتیجه میباشد. 

 

صنعتی گفت: جریان دهیاری به عنوان یک مدل نوین در مدیریت محلی، خدمت و سازمان دهی دهیاران را نشان داده است. 

 

فرماندار بوکان افزود : نهضت خدمت رسانی همه جانبه به روستاها در دولت سیزدهم جان تازه ای گرفته و دهیاران با استفاده از دستورالعمل ها و همت مضاعف خود می توانند در توسعه روستاها ایفاگر نقش بی بدیل باشند وی تسلط دهیاران بر قوانین و مقررات مربوط به مدیریت روستایی و نیز مطالبه گری اهالی، مسئولیت پذیری، قانونمداری و پیگیری جهادی را از مهمترین وظایف دهیاران ذکر کرد. 

 

فرماندار بوکان در ادامه بیان داشت: دهیاران باید در انجام امور مردم کوشا باشند و همچنین با دوری از منازعات جناحی و سیاسی، عمران و آبادانی روستا را در اولویت کاری خود قرار دهند.

 

نماینده عالی دولت در شهرستان بوکان در ادامه افزود: دهیاران نقش تاثیرگذاری در رشد و بالندگی و توسعه سکونتگاه های روستایی دارند و با ارائه خدمات مطلوب به مردم به ویژه اقشار ضعیف و محروم و تلاش برای برقراری عدالت و پیشرفت باعث ارتقاء سطح زندگی مردم شوند.

 

وی گفت: با توجه به عوامل توسعه و آبادانی روستاها که به عنوان چهره هر منطقه بشمار می روند شاهدیم که رشد و آبادانی همواره در گرو تلاش آن دسته از افرادی است که در جهت پیشرفت همه جانبه این آب و خاک همت گمارده اند.

 

فرماندار بوکان در این جلسه از فعالیت های عمرانی انجام گرفته در روستاهای بخش مرکزی در سالجاری تقدیر نمود و گفت: با توجه به نهصت محرومیت زدایی در روستها درسال جاری، بیشترین مبالغ اعتبارات کمیته برنامه ریزی در راستای عمران روستاها صورت گرفته است.

 

وی همچنین در ادامه سخنان خود به انتخابات و نقش دهیاران در مشارکت مسئولانه در انتخابات اشاره کرد و گفت: مهمترین رویداد سیاسی امسال انتخابات است و رهبر معظم انقلاب فرمودند، چهار اصل و راهبرد که در انتخابات باید مد نظر باشد امنیت، رقابت، سلامت و مشارکت در انتخابات است در این راستا بایستی زمینه حضور حداکثری در انتخابات پرشور را ایجاد کنیم و در بحث مشارکت، همه مردم و مسئولین باید پای کار باشند

 

صنعتی در پایان راجع به تلاش دهیاران به عنوان نمایندگان دستگاه حاکمیتی بخشداریها در روستاها به جلب مشارکت اهالی روستاها در انتخابات سالجاری اشاره کرد و گفت: دهیاران در خصوص رعایت آیین نامه ها و قوانین انتخاباتی پیش رو باید بیش از پیش اهتمام ورزند.