فرماندار بوکان؛
الحاق مناطق چهارگانه به محدوده شهری بوکان و اتمام پروژههای راهسازی از مهمترین مطالبات شهرستان است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بوکان، «امینزاده» فرماندار بوکان در جلسه بررسی وضعیت خدمات زیربنایی شهرستان و الحاق سکونتگاههای غیررسمی در طرح تفصیلی که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجانغربی همراه بود گفت: مردم شهرستان همواره در همه صحنهها و برهههای زمانی با وجود همه مسائل و مشکلات موجود حضور داشتهاند که میطلبد هر چه بیشتر و بهتر در راستای خدمت به مردم و کاهش مشکلات آنان قدم برداریم.
«امینزاده» در ادامه یکی از مشکلات چندین ساله بوکان را بحث الحاق سکونتگاههای غیررسمی عنوان کرد و افزود: الحاق چهار منطقه در حاشیه بوکان به محدوده شهری با مساحت ۲۷ هکتار از مهمترین مشکلات بوکان است که میتوان با تعامل و هماهنگی بین بخشی به سرانجام رساند.
وی اظهار داشت: علیرغم تمام پیگیریهای صورت گرفته در سالیان گذشته، به نتیجه نرسیدن الحاق این مناطق به پاشنه آشیل بخش اداری تبدیل شده است.
فرماندار بوکان در ادامه در بحث راهسازی و پروژه کریدور شمالغرب به جنوب بیان کرد: جادههای منتهی به بوکان در وضعیت نامطلوبی قرار دارند و همین باعث شده است متاسفانه مکررا شاهد تصادفات منجر به جرح و فوت باشیم.
وی ضمن تشریح وضعیت کنونی پروژه اتوبان بوکان به میاندوآب و کنارگذر بوکان گفت: انتظار داریم با هدف اتمام پروژههای مذکور تلاش جدی صورت پذیرد.
در ادامه جلسه «رحمانی» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجانغربی اتمام کریدور غرب کشور را حائز اهمیت برشمرد و گفت: آن چیزی که برای استان ما از اهمیت بسزایی برخوردار است و میتواند از شاهراههای اصلی توسعه اقتصادی منطقه و کشور باشد بحث کریدور غرب کشور از مرز بازرگان تا بندر امام خمینی (ره) بطول ۱۵۰۰ کیلومتر است.
وی ضمن اشاره به نگاه ویژهی دولت برای اتمام این پروژه گفت: با رایزانیها و تعامل صورت گرفته برای تامین منابع، امیدواریم به سرعت شاهد اتمام این پروژه در سطح استان باشیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجانغربی در ادامه از تحقق ۶ کیلومتر اتوبان تا پایان شهریورماه خبر داد و افزود: ۴ کیلومتر توسط راه و شهرسازی و ۲ کیلومتر دیگر نیز شرکت ساخت و توسعه راهها انجام خواهند شد.
وی بیان کرد: تا پایان تیرماه شرکت ساخت و توسعه نسبت به خرید اراضی و تهیه نقشه آن اقدام خواهند نمود و امیدواریم به زودی با تعیین پیمانکار توسط اداره کل راه و شهرسازی استان شاهد فعالسازی پروژه و اتمام آن در زمان مشخص باشیم.
در ادامه «حبیبزاده» نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی به بحث راهها و محورهای مواصلاتی بوکان از جمله مسیر میاندوآب به طرف سقز پرداخت و گفت: تنها در سال گذشته ۳۵ نفر از مردم شهر و روستاهای شهرستان در این مسیر جان خود را بر اثر بروز تصادفات از دست دادهاند.
وی با اشاره حضور وزیر راە و شهرسازی در بوکان و جلسات برگزار شده با مدیرکل و معاونین وزیر افزود: انتظار داریم با توجه به وسعت، جمعیت و موقعیت قرارگیری ویژه بوکان در بحث راهها کمک شایانی به شهرستان صورت گیرد.
«حبیبزاده» در ادامه به موضوعاتی از قبیل تملک اراضی و رفع معارضین، تسریع در انتخاب پیمانکار، اتمام تقاطعهای غیرهمسطح و غیره پرداخت.
در ادامه این جلسه مسائل و مشکلات شهرستان از جمله طرح الحاق به محدوده ۴۰ هکتار سکونت گاههای غیررسمی ( ۲۷ هکتار با کاربری مسکونی و ۱۳ هکتار خدماتی)، تحویل و تحول اراضی ملی واقع در حریم شهر از منابع طبیعی به راه وشهر سازی، پیمانسپاری ۴ کیلومتر آسفالت اتوبان بوکان-میاندوآب و نیمه فعال بودن پروژه کنارگذر بوکان، وضعیت بسیار نامناسب تامین آب شرب شهری و روستایی و شبکه فاضلاب و تصفیه خانه فاضلاب، وضعیت خاموشیهای شهر و روستاها و فرسوده بودن شبکه انتقال برق، لزوم اختصاص تجهیزات خط گرم به منظور رفع اتفاقات برق، نحوه واگذاری انشعابات گاز به سکونتگاههای غیررسمی، وضعیت اینترنت روستایی، تعیین تکلیف اراضی تپه ارکان، بحث قیر مشارکتی در نظر گرفته شده برای تعدادی از دهیاریهای واجد شرایط شهرستان بررسی و مورد بحث قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
🗓 یکشنبه؛ (۱۴۰۰/۰۴/۲۰)
@Farmandaribukan1