در ستاد مقابله با کرونا عنوان شد؛
استاندار: بی توجهی به نظارت ها و عادی انگاری دو خطر اصلی در آذربایجان غربی برای کنترل بیماری کرونا بشمار می رود/ ۴ شهر استان در وضعیت آبی قرار دارند/ بازگشایی تالارهای پذیرایی منوط به رعایت دستورالعمل های بهداشتی است/ در ۴۷ درصد روستاهای استان نمونه ای از بیماری کرونا تاکنون مشاهده نشده است/ خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی کرونا به بخش صنعت و تولید استان/ برخی دستگاه های اجرائی نسبت به نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی و تهیه ملزومات لازم برای پیشگیری عملکرد ضعیفی دارند
استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه بی توجهی به نظارت ها و عادی انگاری دو خطر اصلی تثبیت شرایط پایدار کرونا در استان است گفت: اگر برای حفظ شرایط فعلی حساسیت لازم و اقدامات موثر انجام نشود موج بعدی کرونا با تلفات بیشتری آغاز می شود.
✍️به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی؛ محمدمهدی شهریاری در نود و چهارمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا ضمن تسلیت ایام فاطمیه، از این خبر داد که به دلیل همراهی مردم چهار شهر چایپاره، سردشت، پیرانشهر و بوکان از وضعیت آبی برخوردار هستند افزود: برای اینکه آمار شهرهای آبی افزایش یابد باید بدور از خستگی و بی تفاوتی، مصمم تر از همیشه نسبت به تثبیت و بهبود شرایط اقدام شود.
▫️وی ادامه داد: از روز شنبه تالارهای پذیرایی که از جمله صنوفی هستند که متحمل بیشترین خسارت شده اند با رعایت دستورالعمل های تدوین شده دانشگاه علوم پزشکی فعالیت خود را تا بهمن ماه شروع کرده اند.
▫️استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد: از ابتدای شیوع کرونا بیشتر مراسمات بصورت غیر قانونی و زیرزمینی و بدون رعایت موارد بهداشتی برگزار می شد و امروز نیز اگر تالارهای پذیرایی دستور العمل های بهداشتی را رعایت نکنند دوباره تعطیل می شوند.
▫️شهریاری گفت: از مجموع ۲ هزار و ۷۴۴ روستای دارای سکته در استان در ۴۷ درصد آنها هیچ نمونه ای از بیماری کرونا گزارش نشده است.
▫️وی افزود: محدودیت منع تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح در وضعیت های زرد و آبی نیز اجرا می شود.
▫️استاندار آذربایجان غربی گفت: به دلیل تاثیر مثبت تعطیلی ها، محدودیت ترددها و رعایت دستورالعمل های بهداشتی وضعیت استان پایدار شده و شاهد کاهش آمار ابتلا و مرگ بخاطر کرونا هستیم.
▫️شهریاری در خصوص آثار منفی کرونا بر اقتصاد آذربایجان غربی نیز گفت: بر اساس برآوردهای صورت گرفته که منطبق بر واقعیت است در ۹ ماهه امسال ۴۸ هزار میلیارد ریال به بخش صنعت و تولید خسارت وارد شده است.
▫️وی با انتقاد از عملکرد برخی دستگاه های اجرائی در رعایت دستورالعمل های بهداشتی و تهیه ملزومات پیشگیرانه تصریح کرد: دستگاه ها موظف هستند که بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مجموعه های تحت کنترل نظارت جدی داشته و ملزومات لازم را نیز برای کارمندان تهیه کنند.
@Farmandaribukan