





مراسم گرامیداشت هفته پژوهش برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بوکان، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش با حضور فرماندار شهرستان بوکان و جمعی از معلمین و اساتید علمی شهرستان بوکان در محل دبیرستان شرف این شهرستان برگزار شد.
در این مراسم خشایار صنعتی فرماندار بوکان در خصوص پتانسیل های پژوهشی شهرستان بدلیل وجود تعداد زیاد دانشجو و قبولی حداکثری دانش آموزان بوکانی و کسب رتبه های برتر کنکور امسال در شهرستان سخنانی را عنوان نمود.
وی یکی از راههای پیشرفت منطقه را فعالیت در حوزه های پژوهشی عنوان کرد و گفت: فعالیت های پژوهشی بایستی در سطح دانشگاه ها و آموزش و پرورش شهرستان روز به روز چهره بهتری به خود بگیرد، وی کیفیت آموزشی در شهرستان را مطلوب ارزیابی نمود و گفت: لازم است دغدغه های حوزه پژوهشی در شهرستان توسط حوزه های دانشگاهی و آموزش و پرورش تقویت شده و مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
وی افزود : هفته پژوهش و فناوری سال ١4٠٢ که با شعار اصلی «پژوهش و فناوری، پیشران رشد تولید و مهار تورم» نامگذاری شده است، نشان دهنده جایگاه رفیع این مهم در رشد تولید، مهار تورم و آینده کشور است.
خشایار صنعتی همچنین به پژوهش های دانشمندان بومی در سطح بین المللی اشاره کرد و گفت : امید است پژوهشگران بومی که در سطح جهانی فعالیت دارند، در راستای تولیدات علمی با کیفیت، ارتباط با دستگاه های اجرایی، بهره گیری از فناوری های روز ، تولید ایده ها برای اشتغال زایی، بکارگیری علوم برای خدمت به حوزه های مختلف شهرستان، بیش از گذشته تلاش کنند و در این مسیر موفقیت های بیشتری کسب کنند.
عالی ترین مقام شهرستان ادامه داد: در واقع پژوهش و تحقیق موتور محرک پیشرفت در هر کشوری بهشمار میرود، اگر پژوهشی انجام نشود، دانش بشری رشد قابل توجهی نخواهد داشت و این امر رسالت محققین و پژوهشگران ما را سنگینتر میکند.
فرماندار بوکان افزود: هفته پژوهش یادآور این است که برای تداوم روند توسعه، باید یافتههای پژوهشی و دستاوردهای نخبگان ما مدام پربارتر شود زیرا قطار پیشرفت علم متوقف شدنی نیست و حضور محققین و پژوهشگران موفق در منطقه انتظارات را در عرصه تولید دانش و توسعه فناوری بالا میبرد.
فرماندار شهرستان بوکان با بیان اینکه حمایت از دانشآفرینی در واقع سرمایه گذاری برای تولید ثروت و توسعه اقتصادی است، گفت: در زمینه دانش آفرینی و سرمایه گذاری در بخش های مختلف هر گونه سرمایه گذاری مساوی خواهد بود با بازدهی مطلوب در آن جامعه، و قطعا چنین جامعه ای روی ریل توسعه و نخبه گری پیش خواهد رفت.