💢 نشست هم‌اندیشی روسای اتحادیه‌های اتاق اصناف با فرماندار بوکان

💢 نشست  هم‌اندیشی روسای اتحادیه‌های اتاق اصناف با فرماندار بوکان


🔶به گزارش روابط عمومی فرمانداری بوکان، نشست هم‌اندیشی رئیس و روسای اتحادیه‌های اتاق اصناف با فرماندار بوکان و با حضور  روسای ادارات امور مالیاتی، صنعت و معدن و تجارت در سالن اجلاس اتاق اصناف برگزار شد. این نشست با هدف تبادل نظر در خصوص مسائل و برنامه های ارتقا و چابک سازی در حوزه اصناف، بررسی نیازها و ارائه راهکارهای مؤثر برای تقویت وضعیت صنوف شهرستان برگزار گردید.

🔶در ابتدای نشست، رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه‌ها ضمن تقدیر از ابتکار عمل فرماندار گزارشی از وضعیت اصناف و اتحادیه مریوطه ارائه و نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با مشکلات و نیازهای صنفی شهرستان بیان کردند.

🔶فرماندار بوکان در این نشست بر اهمیت همکاری مستمر و سازنده بین دستگاه‌های دولتی و اصناف تأکید کرد و گفت: همکاری نزدیک میان بخش دولتی و بازار از دیرباز زمینه ساز امنیت بخشی و توسعه در  حوزه رونق اقتصادی بوده است. برای حل مشکلات و بهبود وضعیت، پویایی، حضور مداوم و پیگیری مستمر  همچنین برگزاری جلسات ماهانه ضروری است تا مسائل به سرعت شناسایی و راه‌حل‌های مناسب اتخاذ شوند. وی نقش اتاق اصناف در پیشبرد سیاستهای توسعه ای در جامعه را کلیدی دانست و از اتاق اصناف با دارا بودن بیش از 14000 کسبه و صنف زیرمجموعه به عنوان عضو توانمند شورای اداری شهرستان یاد کرد که قطعاً در جهت حل بسیاری از موضوعات اولویت دار در شهرستان بوکان می تواند موثر واقع گردد.

🔶وی همچنین در پاسخ به برنامه دولت برای جبران کمبود زمین در شهرک صنعتی بوکان گفت: برای جذب سرمایه‌گذاران و ایجاد اشتغال پایدار، لازم است که زمین‌های مناسب برای توسعه صنعتی شناسایی و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گیرد. به همین منظور علاوه بر ارائه برنامه برای زمینهای پیشنهادی در مسیر خدمات، جانمایی و تحویل زمین برای ایجاد ناحیه صنعتی در حاجی آباد نهایی سازی و تحویل شرکت شهرکهای صنعتی شده است.
فرماندار بر لزوم ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مناسب برای تسهیل فعالیت‌های کسب‌وکار تأکید کرد و بیان داشت: وجود زیرساخت‌های مناسب نه تنها شرایط کاری اصناف را بهبود می‌بخشد، بلکه موجب افزایش رضایت مردم و ارتقاء درآمد آنان می‌شود.

🔶وی همچنین خواستار بررسی دقیق قیمت‌های کالا و خدمات در بازار، به ویژه قیمت مصالح و مواد اولیه کسب‌وکارها شد و تصریح کرد: وظیفه ما این است که با نظارت مستمر و وضع ضوابط مناسب، از نوسانات قیمتی و مشکلات مرتبط با آن جلوگیری کنیم.

🔶صنعتی همچنین به ضرورت حمایت از صنایع دستی و کشاورزی اشاره کرد و گفت: باید برنامه‌ریزی دقیقی برای حمایت از تولیدکنندگان و هنرمندان محلی انجام دهیم تا آنها بتوانند محصولات خود را در نمایشگاه‌های دائمی عرضه کنند.

🔶از دیگر مباحث مطرح‌شده در این نشست، ساماندهی دستفروشان و اصناف آلاینده بود. فرماندار اظهار داشت: برای کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی و ساماندهی دستفروشان، نیاز است که علاوه بر هدایت این صنوف به محل جدید برنامه‌ای جامع از جانب اصناف ، صنعت و معدن و تجارت با همکاری شهرداری و دیگر نهادهای مربوطه تدوین شود.

🔶مقام عالی شهرستان  همچنین بر ضرورت آموزش و افزایش آگاهی در بین اصناف و فعالان اقتصادی تأکید کرد و گفت: با برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی، می‌توانیم سطح حقوقی منافع و جایگاه علمی و عملی کسب‌وکارها را ارتقاء داده و وضعیت اقتصادی شهرستان را بهبود بخشیم.

🔶فرماندار در پایان به برنامه های دولت برای ایجاد تسهیلات و مشوق‌های مالی در خصوص نانوایان و کسب‌وکارهای کوچک اشاره کرد و گفت: ما باید اطمینان حاصل کنیم که نانوایان و سایر اصناف از حمایت‌های مالی و تسهیلات لازم برای بهبود کیفیت خدمات و محصولات خود بهره‌مند شوند.

🔶در پایان نشست، خشایار صنعتی  بر اهمیت ایجاد شبکه‌های توزیع محلی و شناخت دقیق نیازهای بازار تأکید کرد و اظهار داشت: نیاز است که به سمت ایجاد شبکه توزیعی کارآمد و پاسخگو حرکت کنیم تا بتوانیم نیازهای مردم را سریع‌تر و مؤثرتر تأمین کنیم.