‍ برگزاری جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بوکان

‍  برگزاری جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بوکان
سرپرست فرمانداری شهرستان بوکان: در شهرستان بوکان برنامه های قابل اجراء در ابتدای سال جاری با همکاری اعضا تدوین و به ادارات عضو ابلاغ گردیده که تمامی اقدامات بصورت برنامه محور انجام می گیرد.

‍  برگزاری جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بوکان

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری بوکان جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر با ریاست "خسروپور" سرپرست فرمانداری شهرستان بوکان و با حضور امام جمعه، سردار خرم نیا فرماندهی انتظامی استان آذربایجان غربی، اعضای سورای تامین، بخسدار سیمینه، رئیس شورای اسلامی شهر بوکان و مسئولین مربوطه روز دوشنبه ۶ آبانماه ۹۸ در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.

در این جلسه سرپرست فرمانداری شهرستان بوکان گزارشی از وضعیت شهرستان بوکان و مهمترین اقدامات صورت گرفته در شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان و همچنین مشکلات این حوزه را ارائه نمود.

خسروپور با اشاره به گزارش ماهانه جلسات شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: در شهرستان بوکان برنامه های قابل اجراء در ابتدای سال جاری با همکاری اعضا تدوین و به ادارات عضو ابلاغ گردیده که تمامی اقدامات بصورت برنامه محور انجام می گیرد.

وی در ادامه گزارشی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در شهرستان بوکان ارائه داد که برگزاری کارگاههای آموزشی برای اقشار مختلف مردم از جمله دانش آموزان، دانشجویان، اصناف، کسبه، بازاریان، کارکنان ادارات، کارگران، بانوان و... در مناطق مختلف از جمله مناطق حاشیه ای، برگزاری همایش با موضوع آسیب های اجتماعی و اعتیاد، برگزاری نمایشگاه های نقاشی، پوستر و عکس، برگزاری تئاتر خیابانی با موضوع آسیب های اجتماعی و اعتیاد از مهمترین اقدامات حوزه پیشگیری می باشد‌.

سرپرست فرمانداری شهرستان بوکان افزود: خوشبختانه در سالهای اخیر نیروی انتظامی اقدامات بسیار خوبی در حوزه مقابله با عرضه مواد مخدر داشته و همچنین در طی روزهای اخیر با پاکسازی تعدادی از پاتوقهای سطح شهر تعداد ۶۷ نفر معتاد متجاهر دستگیر و به کمپ ترک اعتیاد تحویل گردیده اند.

خسروپور در ادامه اظهاررداشت: در حوزه درمان با حمایت های اجتماعی و بخش کاهش آسیب نیز فعایت هایی همچون ارائه کمک هزینه درمان به تعدادی از معتادین، ارائه وام اشتغال، صدور پروانه کسب رایگان، ارائه خدمات حمایتی و کاهش آسیب در مرکز DIC، توزیع و ارائه بسته های بهداشتی به معتادین با همکاری اداره بهزیستی انجام گرفته است.

وی در خاتمه به ارائه مشکلات حوزه اعتیاد در شهرستان بوکان پرداخت و مهمترین این موارد را تعطیلی مراکز کمپ ترک اعتیاد، فعالیت قلیانسراها در سطح شهرستان، مشکل کمبود منابع مالی برای اسکان معتادین متجاهر و بالا بودن بیکاری و نبود فرصت های شغلی پس از بهبودی معتادین عنوان کرد که لازم است با پیگیری مسئولین شهرستان و همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در راستای کاهش این مشکلات گام های اساسی برداشته شود.