انعقاد تفاهم نامه احداث موزه باستان شناسی به صورت مشارکتی بین شهرداری بوکان و اداره کل میراث فرهنگی استان/ حمایت قاطع و همه جانبه از سرمایه گذاران بخش گردشگری و فعالان حوزه صنایع دستی/ اختصاص بودجه و

در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی مطرح شد:

انعقاد تفاهم نامه احداث موزه باستان شناسی به صورت مشارکتی بین شهرداری بوکان و اداره کل میراث فرهنگی استان/ حمایت قاطع و همه جانبه از سرمایه گذاران بخش گردشگری و فعالان حوزه صنایع دستی/ اختصاص بودجه و نگاه ویژه به بافت‌های تاریخی و فرسوده و احیای قلعه سردار و ضرورت تحویل آن به بخش فرهنگی میراث فرهنگی/ افتتاح هفتمین دفتر خدمات مسافرتی

✍️ به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بوکان در روز ‌شنبه مورخ ۱۲ مهرماه ۱۳۹۹، نشست هم‌اندیشی پیرامون مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری با حضور امام جمعه، مهندس «امین زاده» فرماندار شهرستان بوکان، «حبیب‌زاده» نماینده مردم فهیم شهرستان بوکان در مجلس شورای اسلامی، «جباری» مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی، رییس شورای اسلامی شهر بوکان، سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان و نمایندگان شهرداری بوکان در محل فرمانداری شهرستان بوکان برگزار گردید.

🔹فرماندار شهرستان بوکان ضمن اشاره به ظرفیت‌های حوزه گردشگری شهرستان بیان داشت: حوزه گردشگری نیازمند اقدامات بسیار گسترده‌‌تر و سرمایه‌گذاری بسیار بیشتری است.

▫️وی ادامه داد: هم حوزه میراث فرهنگی و هم حوزه گردشگری ظرفیت‌های بالقوه بیشماری دارند که بایستی با برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مداوم آن‌ها را بصورت بالفعل درآوریم تا ضمن ایجاد شغل، نقش خود را در توسعه شهرستان ایفا نمایند.

▫️مهندس «امین‌زاده» وجود نمایندگی میراث فرهنگی را زیبنده شهرستان بوکان با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت و پتانسیل‌های بالای گردشگری نداست و افزود: از مسئولان استانی انتظار داریم اقدامات لازم درجهت ارتقاء نمایندگی به اداره میراث فرهنگی را در دستور کار خود قرار دهند.

▫️«حبیب‌زاده» نماینده مردم فهیم بوکان در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن اشاره به قدمت تاریخی شهر بوکان، به نقش حوزه گردشگری در اقتصاد پرداخت و افزود: در بسیاری از کشورها حوزه گردشگری به تنهایی باعث انباشت ثروت و شکوفایی اقتصاد شده است.

▫️وی در ادامه درخواست نمود اعتبارات ویژه برای شهرستان در نظر گرفته شود و عملیات ساخت موزه بوکان تسریع و درصورت احداث موزه در آینده، اقدامات لازم جهت بازگرداندن آثار باستانی مربوط به شهرستان صورت پذیرد.

▫️ «حبیب‌زاده» در خاتمه سخنانش ابراز امیدواری نمود با همکاری و برنامه‌ریزی مجموعه مدیریت شهری و حمایت مسئولان استانی، بوکان به قطب گردشگری منطقه تبدیل گردد.

🔹«جباری» مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان از صدور ۱۱ فقره مجوز سرمایه‌گذاری در بوکان در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اعتباری بالغ بر ۱۴۳ میلیارد تومان خبر داد و بر لزوم تبدیل بوکان به یکی از مقاصد مهم گردشگری تاکید کرد.

▫️وی درخصوص آثار تاریخی شهرستان افزود: هدف از احداث موزه، ایجاد فضای مناسب جهت حفاظت و نگهداری از آثار باستانی است و درصورت احداث موزه آمادگی داریم این آثار را به شهرستان برگردانیم.
 
🔸 «روابط عمومی فرمانداری شهرستان بوکان»

https://instagram.com/farmandaribukan

@Farmandaribukan1