جلسه کارگروه زیست عفیفانه در راستای ارائه برنامه های پیشنهادی به مناسبت روز ملی عفاف و حجاب برگزار گردید

در ابتدای، جلسه دستگاه های اجرایی مدعو برنامه های پیشنهادی خود را ارائه و سپس دستورالعمل های ابلاغی بررسی شد.

 

در ادامه خشایار صنعتی فرماندار شهرستان بوکان ، ضمن گرامیداشت هفته عفاف و حجاب با شعاری محوری " پای خانواده ایستاده ایم" در سال 1402 ، در رابطه با موضوع زیست عفیفانه ، بحث عفاف و حجاب و حادثه مسجد گوهرشاد و خواستگاه تاریخی مسئله عفت و پاکدامنی در جامعه و کشور نکاتی را بیان نمودند.

 

وی گفت ؛ در فرهنگ ایرانی اسلامی و منطقه ای از دیرباز نوع پوشش در خانواده ها دارای ارزش و مورد توجه بوده و به عنوان یک خرده فرهنگ اطلاق شده است. 

 

در فرهنگ منطقه ای کرد زبان ها ، بر اساس شواهد تاریخی و عینی از بزرگان جامعه ، پوشش مردان و زنان به دلیل تنوع رنگ و طرح فاخر و زیبا ، بیانگر شخصیت والا ، کرامت و وجه انسانی -  اجتماعی خاص بوده که مورد توجه جهانگردان و تاریخ نویسان قرار گرفته است.

 

نماینده عالی دولت در شهرستان بوکان ، با اشاره به اینکه طی چند دهه اخیر پوشش و لباس های فاخر و زیبا ، دستخوش تغییرات و دستکارهای ناموجه ، به دلیل بی توجهی و کم کاری؛ تاثیرات منفی به دنبال داشته است.

 

در ادامه ؛ رجوع به خواستگاه و پوشش ایرانی اسلامی ، با الگوسازی های با محتوا و بروز رسانی شده و ترویج در بین افراد شناخته شده ، مسئولین، بانوان شاغل در ارگان ها، ورزش کاران و خانواده های آنها امکان پذیر است.

 

و در پایان اذعان داشتند ؛ انتظار می رود در هفته عفاف و حجاب علاوه بر اجرای برنامه های روتین و پیشنهادی ، کارها و فعالیتهای ارزشمندی در حوزه خانواده و فرزندان خصوصاً در فضای رسانه ای اجرا گردد که بتوان جامعه را از سیل گزند ها و آسیب ها مصون نگه داشت.