نشست مشورتی ویدئو کنفرانسی
برگزاری نشست مشورتی ویدئو کنفرانسی با ریاست «رحمانی» معاون هماهنگی امور عمرانی و حضور مدیران کل برخی از دستگاههای اجرایی استان، بخشداران مرکزی و سیمینه، کارشناسان فرمانداری، جمعی روسا و نمایندگان ادارات شهرستان بوکان و نماینده دهیاران و روسای شوراهای اسلامی بخشهای تابعه شهرستان
موضوع:
▫️ساخت و سازهای غیرمجاز و تغییر کاربری غیرمجاز
▫️گزارش وضعیت اینترنت در سطح روستاها
🗓 سهشنبه، ۲۰ آبانماه ۱۳۹۹
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی:
توسعه روستاها زمینهساز توسعه منطقهای و فرامنطقهای است/۱۶ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه برای روستاهای استان در نظر گرفته شد
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی ضمن تأکید بر این که دهیاران عمران و آبادانی روستاها را بیش از پیش مدنظر قرار دهند، گفت: ۴۰۰ میلیارد تومان وام قرضالحسنه به مناطق روستایی تخصیص یافته که سهم استان از این رقم ۱۶ میلیارد تومان است.
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، آیدین رحمانی رضائیه امروز ۲۰ آبانماه در نشست مشورتی دهیاران استان ضمن قدردانی از عملکرد مسئولان، کادر درمانی و بویژه دهیاران و بخشداران در بحث مبارزه با بیماری کرونا، اظهار داشت: برای پیشگیری از شیوع هر چه بیشتر این ویروس به تداوم این همراهی نیاز داریم. دهیاران با کمترین امکانات به خوبی در سنگر مقابله ایفای نقش کرده اند.
وی با بیان این که توسعه روستاها متضمن توسعه منطقهای و فرامنطقهای است، خاطر نشان کرد: با توجه به این مهم و حضور یکسوم جمعیت استان در روستاها نباید از هیچ تلاشی برای توسعه مناطق روستایی دریغ کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با بیان این که در دولت تدبیر و امید در حوزه گازرسانی، آب و فاضلاب، برق، راه و دیگر موارد رفاهی اقدامات ارزندهای صورت گرفته، افزود: علیرغم تحریمهای ظالمانه بخشی از هزینه روستاها و دهیاریها توسط دولت تأمین میشود ولی دهیاران و دهیاریها باید بهدنبال ایجاد درآمد پایدار برای تأمین بخشی از هزینههای خود باشند.
وی تصریح کرد: توجه به ظرفیتها و استعدادهای نهفته روستایی میتواند مسبب ایجاد درآمد پایدار در حوزه خاصی شود که ثمره این کار در نهایت متوجه استان و پیشرفت روزافزون روستاها میشود.
رحمانی با اشاره به این که ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه برای روستاییان کشورمان در نظر گرفته شده، گفت: سهم استان از این رقم ۱۶ میلیارد تومان است که فرمانداران باید پیگیر جذب و دریافت سهمیه خود باشند. این موضوع در حالیست که سقف تسهیلات از ۱۰ میلیون تومان به ۲۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
وی با اشاره به اراده دولت، قوه قضائیه و سایر دستگاهها و مسئولان در برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز، عنوان کرد: وظیفه اصلی دستگاههای اجرایی جلوگیری از شروع عملیات غیرمجاز است، بنابراین نباید ساخت و ساز تمام و پس از آن به فکر راه چاره بود. ساخت و سازهای خارج از محدوده روستاها بر عهده مدیریت شهری است.
معاون استاندار آذربایجان غربی با تأکید به برخورد جدی با زمینخواران و ویلاسازان در اراضی توسط دولت و دستگاه قضایی، ابراز داشت: از عموم درخواست میشود در صورت مشاهده تخلفات موارد را به دستگاههای مربوطه گزارش دهند، در همین راستا ساخت و ساز در کوه سیر ارومیه به هیچ وجه قابل قبول نیست و تنها طرح جامع گردشگری در این مکان مطالعه و عملیاتی میشود.
در این جلسه که همزمان به صورت ویدیو کنفرانس با سایر شهرستانهای آذربایجان غربی برگزار شد دهیاران نظرات و پیشنهادات خود را با مسئولان استانی در میان گذاشتند.
--------------------------------------------------------------
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان غربی:
۴۱ میلیارد تومان خسارت به زلزلهزدگان قطور پرداخت شد/استان رتبه نخست ضریب نفوذ بیمه در کشور را به خود اختصاص داد
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان غربی با بیان این که تاکنون بیش از ۴۱ میلیارد تومان خسارت به زلزلهزدگان قطور خوی از طریق بیمه پرداخت شده، گفت: این رقم به بیش از ۵۷ میلیارد تومان افزایش مییابد.
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، عارف خدرلو صبح امروز ۲۰ آبانماه در نشست مشورتی دهیاران استان ضمن قدردانی از تلاش دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها در بحث مبارزه با کرونا و توسعه و عمران روستایی، اظهار داشت: متأسفانه جامعه روستایی همتراز با جوامع شهری درگیر بیماری کرونا شده است، از این رو انتظار داریم مردم بیش از پیش با مسئولان همکاری کنند.
وی با بیان این که برگزاری تجمعات روستایی همچون برپایی مراسم عروسی و عزا آمار ابتلا و فوت بیماران کرونایی را در این مناطق افزایش داده، خاطر نشان کرد: دهیاران، اعضای شورای اسلامی روستاها و سایر مسئولان از برگزاری چنین تجمعاتی جلوگیری کنند.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان غربی با بیان این که ساخت و سازهای غیرمجاز داخل و خارج از محدوده روستاها یکی از دغدغه دهیاریها است، گفت: متأسفانه تبعات ساخت و ساز خارج از محدوده هر از گاهی متوجه دهیاریها است که سبب ایجاد و بروز مشکل برای مدیریت روستایی می شود.
وی با بیان این که دهیاریها نیازمند چارت سازمانی، کد اجرایی و حمایت مجلس شورای اسلامی است، یادآور شد: طرح هادی بیش از ۸۰۰ روستا در سطح استان نیازمند بازنگری است که همین موضوع یکی از دلایل ساخت و ساز غیرمجاز در روستاها است.
خدرلو با اشاره به این که ۶ پایگاه فعال آتشنشانی در روستاهای استان فعال هستند، تشریح کرد: ۳۵ پایگاه آتشنشانی در سطح روستاهای آذربایجان غربی ایجاد شده که ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای فعالسازی هر چه بیشتر این پایگاهها درخواست شده است.
وی با بیان این که استان رتبه نخست ضریب نفوذ بیمه را به خود اختصاص داده، تأکید کرد: با حمایت استاندار آذربایجان غربی ۴۱ میلیارد تومان از طریق بیمه به زلزلهزدگان قطور خوی پرداخت شد که در آینده به بیش از ۵۷ میلیارد تومان خواهد رسید.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان غربی افزود: در سال جاری برای بیمه هر واحد روستایی هزینه ۷۰۰ هزار ریالی دریافت خواهد شد که در صورت بروز خسارت رقم ۵۰۰ میلیون ریال به هر واحد پرداخت میشود.