آنچه ضروریست و اهمیت دارد مدیریت یکپارچه و اقدام به موقع در هنگام بحران است.
فرماندار بوکان در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان مطرح کرد؛
آنچه ضروریست و اهمیت دارد مدیریت یکپارچه و اقدام به موقع در هنگام بحران است.
✍️به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بوکان، روز سهشنبه (۹۹/۰۹/۱۱) «امینزاده» فرماندار شهرستان بوکان در چهارمین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان با بیان اینکه هدف از برگزاری جلسه مدیریت بحران ایجاد هماهنگی، بررسی نقاط ضعف گذشته و ارائه راهکار جهت بهبود عملکرد است، گفت: آنچه ضروریست و اهمیت دارد مدیریت یکپارچه و اقدام به موقع در هنگام بحران است.
▫️وی بر آمادگی تمامی ادارات خدماترسان از لحاظ تامین نیروها و تجهیزات قبل از شروع بحران تاکید کرد و افزود: با توجه به پیشبینیهای هواشناسی درخصوص بارشهای اخیر و مشکلات بوجود آمده در جنوب استان بواسطه قطعی چند ساعته برق، میبایست در حوزه شهرستان بهتر و هماهنگتر عمل میشد.
▫️«امینزاده» با اشاره به اینکه مواردی مانند شاخهزنی درختان قبلا براساس دستورالعملهای توزیع برق ابلاغ شده بود و می بایست قبل از آغاز بارشها بصورت کامل انجام میگرفت، اظهار داشت: فرسودگی شبکههای برق، تاخیر در دسترسی به محل اتفاقات بر اثر ترافیک شهری با توجه به زمان بارش در عصر پنجشنبه، کمبود امکانات و تجهیزات هم بر تاخیر در رفع خاموشیها افزوده بود. وی ادامه داد: از همان روز با هماهنگی بعمل آمده، اداره برق نسبت به انجام شاخهزنی و هرس درختان جهت پیشگیری از قطعی برق با هماهنگی شهرداری اقدام نمودهاند.
▫️فرماندار شهرستان بوکان در ادامه بیان داشت: اداره راهداری و حمل و نقل جادهای برای محورهای اصلی و راههای روستایی برنامهریزی منسجمی برای استقرار ماشینآلات براساس اولویتهای برفروبی اعلام نماید و در کمترین زمان ممکن در مسیرها حضور یابند.
▫️وی با اشاره به پیشبینیهای هواشناسی برای نیمه دوم دیماه بیان داشت: پیشبینیها حاکی از افزایش بارشها در نیمه دوم دیماه است و لازم است آمادگی کامل در دستور کار همه ارگانها قرار گیرد.
▫️«امینزاده» افزود: باتوجه به انتظارات به حق مردم بایستی پلیس راهور حضور جدیتر، پررنگتر در مدیریت ترافیک شهری بخصوص گرههای ترافیکی داشته تا تردد واحدهای امدادی با مشکل مواجه نشود.
▫️رییس ستاد مدیریت بحران شهرستان ادامه داد: بخشداران بعنوان مدیران بحران بخشها نسبت به برگزاری جلسات مداوم و مستمر و اتخاذ برنامهریزی و هماهنگیها لازم با دهیاران و استفاده از ماشین آلات داخل در روستاها، اداره راهداری و صنعت، معدن و تجارت به منظور بکارگیری ماشینآلات بخش خصوصی اقدام نمایند.
▫️وی اظهار داشت: بهداشت و درمان نسبت به ارسال لیست مادران باردار بصورت محرمانه به ادارات متولی اقدام و نسبت به پیگیری و اتخاذ تمهیدات لازم از جمله تامین و تجهیز حاملهسرا جهت اسکان مادران باردار با مراکز بهداشت روستایی، هماهنگیهای لازم بعمل آورند.