فرماندار بوکان :

امیدآفرینی از مؤلفه‌های مهم برای حضور حداکثری مردم در انتخابات است

امیدآفرینی از مؤلفه‌های مهم برای حضور حداکثری مردم در انتخابات است
فرماندار شهرستان بوکان گفت: سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت چهار مؤلفه ای است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برای برگزاری یک انتخابات شکوهمند بر آنها تأکید داشته اند و این امر در دستور کار ستاد انتخابات شهرستان قرار دارد.

خشایار صنعتی فرماندار شهرستان بوکان در چهارمین روز از دهه مبارک فجر و در نشست بصیرتی افزایی که با حضور اساتید و دانشگاهیان در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان برگزارشد افزود: امیدآفرینی از مؤلفه‌های مهم برای حضور حداکثری مردم در انتخابات است، قطعا لازم است با برگزاری نشست‌های بصیرتی اقدامات دولت برای اقشار مختلف مردم تشریح گردد. 

 

وی اظهار داشت: انتخابات نماد مشارکت در تعیین سرنوشت کشور و شهرستان است که انتظار می‌رود همگان در سایه ی آگاهی در این امر مهم سهیم باشند و مردم ایده و خواستشان را پای صندوق‌های رٱی بیاورند که این امر موجب افزایش ضریب امنیت ملی و مقبولیت نظام خواهد بود. 

 

صنعتی افزود: وقتی اکثریت مردم در انتخابات شرکت می‌کنند و رأی خود را به صندوق می‌اندازند  در سرنوشت خود مشارکتی فعال خواهند داشت و این مهم با افزایش نشاط سیاسی محقق خواهد شد. 

 

 مقام عالی شهرستان در ادامه گفت: از طرفی استفاده از ظرفیت تشکل‌ها و گروه‌های مردمی، موجب دسته بندی مطالبات برای مسئولین و تبیین اهداف برای مردم می‌شود دست اندرکاران امور باید سازوکاری بچینند که مردمی که در گروه‌ها، تشکل‌ها و اصناف مختلف دسته‌بندی می‌شوند، راهکارها و زمینه های حل مسائل را پیش پای مسئولین گذاشته و تحقق آن را نیز مطالبه کنند و این موضوع منجر به تحقق مشارکت گسترده و هوشمندانه می شود.

 

خشایار صنعتی تصریح کرد: بی‌تردید مشارکت حداکثری و انتخاب صحیح می‌تواند کشور را در همه زمینه‌ها بیمه کند و لازم است همه مدیران در راستای تجلی اراده مردم در این حوزه گام بردارند.

فرماندار شهرستان بوکان همچنین در این مراسم اهم اقدامات دولت در یک سال گذشته در شهرستان بوکان و همچنین پروژه ها و اقدامات اجرایی در دهه فجر امسال را در حضور حاضرین تشریح کرد.

 

صنعتی افزود: در دهه فجر سال جاری و بر اساس برنامه‌های اعلامی از سوی دستگاه‌های اجرایی و با حمایت‌ها و همکاری مردم شاهد جهش بزرگ این شهرستان در راستای توسعه و کارآفرینی خواهیم بود که بر این اساس 108 طرح در بوکان طی دهه فجر افتتاح و کلنگ زنی خواهند ‌شد

 

 فرماندار بوکان ادامه داد: بوکان بر اساس داده‌های موجود طی دهه‌های گذشته به علت توسعه نامتوازن با چالش‌های بی‌شماری در حوزه‌های مختلف روبه‌رو بوده اکنون و با تلاش‌های دولت سیزدهم و همکاری مردم در حال تغییر جدی است.

 

 خشایار صنعتی گفت: در سال جاری و با تلاش مجموعه اداری شهرستان برای به فعل درآوردن پتانسیل‌ها، جدای از بهره گیری از پتانسیل مردمی با شناسایی مشکلات در حوزه‌های مختلف و آسیب شناسی اقدامات و اولویت بندیهای گذشته سعی در رفع آن داشتیم.

 

 فرماندار بوکان اعتبار ریالی این 108 طرح را 4 هزار میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: 90 پروژه از طرح‌های اعلامی از سوی دستگاه‌های مرتبط در حوزه افتتاح و بهره‌برداری از طرحهای عمران شهری با مبلغ ریالی 3 هزار و 321 میلیارد ریال است که این مهم نشان از حرکت شهرستان به‌سوی توسعه‌یافتگی و رفع محرومیت‌ها علی الخصوص در مناطق پیرامونی و کمتر برخوردار است.

 

 نماینده عالی دولت در بوکان افزود: 11 طرح از پروژه‌ای معرفی شده نیز در با 295 میلیارد ریال در راستای اشتغال‌زایی و کارآفرینی است

 

 وی همچنین از کلنگ‌زنی پنج پروژه نیز با اعتبار اولیه 354 میلیارد ریال خبر داد و تصریح کرد: بی شک با بهره‌برداری، کلنگ‌زنی این پروژه شاهد انقلابی جدید در عرصه پیشرفت توسعه شهرستان خواهیم بود.

 

 خشایار صنعتی تصریح کرد: در حوزه گاز بنا داریم تا پایان 1403 در راستای پیوستن به کمربند سبز بهره مندی از نعمت گاز شاهد اتمام گازرسانی به تمام روستاهای بالای 20 خانوار در سطح شهرستان باشیم.

 

 وی عنوان کرد: در حوزه‌های مخابرات، ورزش و همچنین عمران روستاها کارهای بسیار شاخص و مهمی انجام‌گرفته است که طی چند روز آینده شاهد بهره‌برداری از بخش عمده ای از این طرحها خواهیم بود.

 

 نماینده عالی دولت سیزدهم در بوکان گفت: طی یک سال گذشته شاهد آسفالت معابر در 34 روستای این شهرستان میزان 64 هزار مترمربع بودیم که این مهم خود یک انقلاب در حوزه توسعه و محرومیت‌زدایی است.