جلسه ستاد پیشگیری ، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان بوکان برگزار شد

جلسه ستاد پیشگیری ، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان بوکان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ، جلسه ستاد مدیریت بحران به ریاست صنعتی فرماندار بوکان و با حضور اعضای ستاد در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

در ابتدای جلسه گزارشی توسط ادارات هواشناسی در خصوص پیش بینی هواشناسی در سه ماهه آینده و ادارات پخش نفت و گاز شهرستان در خصوص ذخیره سازی برای زمان افت فشار گاز و جایگزین نمودن سوخت دوم و راهداری و حمل و نقل در خصوص اقدامات پیشگیرانه و آمادگی های صورت گرفته جهت اجرای طرح زمستانی و برفروبی - ماشین آلات راهداری و استیجاری جهت تامین ماسه و نمک، صنعت معدن و تجارت جهت هماهنگی ماشین آلات بخش خصوصی فعال در معادن و کارگاهها و گزارش شهرداری بوکان و شهرداری سیمینه در خصوص اقدامات انجام گرفته برای فصل بارش - هلال احمر - بهداشت و درمان- هماهنگی برای انتقال به موقع مادران باردار در سطح شهرستان و ارائه لیست در جلسه و اداره برق در خصوص وضعیت تعمیرات و تجهیزات برق شهرستان و اکیپ های اتفاقات و گزارش شاخه زنی و هرس و وضعیت خاموشی برق ارائه گردید.

 

دراین جلسه  همچنین لیست آمار نانواییهای دوگانه و سه گانه سوز، غله و خدمات بازرگانی - اتاق اصناف - رییس اتحادیه نانوایان و بخشداریها در خصوص هماهنگی دهیاران و استفاده از ماشین آلات در اختیار گزارشی ارائه نمودند. 

 

فرماندار بوکان در این جلسه بر ضرورت آمادگی کامل اعضای ستاد بحران شهرستان و استفاده از تمام ظرفیت دستگاه های اجرایی در جهت مدیریت بحران های احتمالی تاکید نمود.

 

وی برلزوم اجرای مصوبات ستاد مدیریت بحران شهرستان تاکید کرد و گفت: باید مصوبات ستاد شهرستان به صورت کامل اجرایی شوند و تمامی دستگاه‌های خدمات رسان تعهدات خود را به سرانجام برسانند.

فرماندار بوکان در این جلسه اظهار داشت :هدف از برگزاری جلسه مدیریت بحران ایجاد هماهنگی، بررسی نقاط ضعف گذشته و ارائه راهکار جهت بهبود عملکرد است قطعا آنچه ضروریست و اهمیت دارد مدیریت یکپارچه و اقدام به موقع در هنگام بحران است. 

 

در ادامه بیان داشت اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای برای محورهای اصلی و راههای روستایی برنامه ریزی منسجمی برای استقرار ماشین آلات براساس اولویتهای برف روبی اعلام نماید و در کمترین زمان ممکن در مسیر ها حضور یابند.

 

وی با اشاره به پیشبینی های هواشناسی برای اواخر دی و نیمه اول بهمن که حاکی از افزایش بارشها دارند و لازم است آمادگی کامل در دستور کار همه ارگانها قرار گیرد. 

 

صنعتی ادامه داد: بخشداران بعنوان مدیران بحران بخشها نسبت به برگزاری جلسات مداوم و مستمر و اتخاذ برنامه ریزی و هماهنگی های لازم با دهیاران و استفاده از ماشین آلات داخلی در روستاها، اداره راهداری و صنعت معدن و تجارت به منظور بکارگیری ماشین آلات بخش خصوصی اقدام نمایند.

 

عالی ترین مقام شهرستان تاکید کرد: در بحران ها و مشکلات، حضور میدانی مدیران الزامی است و یک اطمینان خاطر برای مردم که ببینند مسئولین در زمان بحران پای کار هستند.

 

فرماندار در ادامه اظهارداشت: لازمه آمادگی در زمان بحران، تمرین و بهره گیری از تجارب موفق است قطعا پیشگیری حوادث بحرانی می‌تواند رمز موفقیت مجموعه ستاد بحران باشد و این با آمادگی   100 درصدی تمامی دستگاه های اجرایی در مواقع بحران ایفا می‌گردد.