







برگزاری جلسه درخصوص مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی شهرستان بوکان
▫️«خسروپور»:
تکریم کشاورزان در سال ۹۹ باید در اولویت باشد.
✍️ به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بوکان، با حضور «حاج انور حبیبزاده» نماینده محترم مردم فهیم بوکان، «خسروپور» سرپرست فرمانداری، «زارعی» مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان آذربایجانغربی، «حیدری» مدیر سازمان تعاون روستایی استان آذربایجانغربی، «کرامتی» معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان آذربایجانغربی، روسای ادارات جهاد کشاورزی، غله و خدمات بازرگانی و تعاون روستایی شهرستان، دبیر اجرایی کارهای کشاورزی شهرستان، رییس اتحادیه نانواییها، مدیریت کارخانه آرد ماه منیر و اصحاب رسانه جلسهای در روز شنبه، مورخ ۷ تیرماه ۱۳۹۹ در محل سالن جلسات فرمانداری بوکان برگزار گردید
🔹 در ابتدای جلسه سرپرست فرمانداری با اشاره به شروع فرآیند خرید گندم از آمادگی کامل جهت خرید از کشاورزان خبر داد و گفت: بوکان قطب کشاورزی استان است و میطلبد همه همت ویژهای در این حوزه داشته باشیم.
▫️«خسروپور» تکمیل سیلو ۷۰هزار تنی بوکان را نتیجه پیگیریهای مکرر فرمانداری در سال گذشته اعلام کرد و ادامه داد: بهرهبرداری از سیلو باعث ایجاد آرامش روانی در شهرستان شده است و رفع نواقصات باقیمانده از جمله ساماندهی ورودیها، نصب دوربینهای مداربسته، آسانسور، روشنایی و جاده دسترسی بایستی در سریعترین زمان ممکن به نتیجه برسد.
▫️سرپرست فرمانداری بر تکریم کشاورزان در سال ۹۹ تاکید کرد و افزود: اولویت امسال ما تکریم کشاورزان است و لازم است سازوکارهای لازم جهت پرداخت سریع مطالبات اندیشیده شود. وی در ادامه به موضوعاتی از قبیل عدم محدودیت خرید گندم در سال ۹۹، فعال بودن تمامی مراکز خرید، افزایش سهمیه ماهیانه آرد شهرستان در فصل تابستان، لزوم استفاده از توان و ظرفیت کامل تولید کارخانه آرد ماه منیر، بهبود کیفیت آرد نانواییها و کرایه حمل گندم پرداخت.
🔹در ادامه جلسه «حاج انور حبیبزاده» ضمن تقدیر از کشاورزان زحمتکش منطقه، گفت: زحمات و تلاش کشاورزان را ارج مینهیم و با نگاهی به کارنامه گذشته بوکان شاهد آن هستیم که بیشترین افراد کشاورز شاخص استان از بوکان بوده است.
▫️نماینده مردم فهیم شهرستان بوکان نتیجه مطلوب و رضایتبخش شهرستان را رسیدن به تولید ۱۳۰هزار تن تولید گندم عنوان کرد و افزود: با توجه به موقعیت و استراتژیک بودن تولید گندم نیازمند آموزش و امکانات هستیم، کشاورزان نیازمند ادوات کشاورزی هستند و تلاشهای لازم توسط سازمانها و ادارات مرتبط در این خصوص بایستی صورت بگیرد.
▫️وی در ادامه به لزوم بهبود مدیریت خرید گندم از کشاورزان، افزایش سرانه و سهمیه آرد شهرستان، افزایش تعداد نانواییهای سطح روستاها، تشدید نظارتها در سطح نانواییها، بهبود مرغوبیت آرد و لزوم وجود نظارتهای ویژه در راستای رضایت عموم مردم از کیفیت نان، تکمیل و رفع مشکلات سیلو ۷۰هزار تنی بوکان، تقویت اتحادیه تعاونیهای روستایی، رفع مشکلات نظام صنفی کشاورزی، افزایش امکانات و اداوات مورد نیاز در بخش کشاورزی، پرداخت تسهیلات کم بهره به کشاورزان اشاره و خواستار پیگیری و به نتیجه رساندن این مطالبات از طرف مسئولان استانی گردید.
🔹 در پایان و بعد از بحث و گفتگو حاضران مقرر گردید:
▫️۱. آرد نانواییهای سطح شهرستان بوکان بدون تاخیر و سرموقع توسط کارخانه آرد ماه منیر به نانواییها تحویل داده شود.
▫️۲. به لحاظ جغرافیا خاص شهرستان و مهاجرپذیر بودن آن، نسبت به ترمیم و افزایش سهمیه آرد از طریق شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اقدام لازم صورت پذیرد.
▫️۳. به دلیل ایجاد مشکل کیفیت آرد چند روز اخیر نانواییها با مجوز شرکت غله و خدمات بازرگانی استان از طریق کارخانه آرد ماه منیر اقدامات لازم جهت بهبود کیفیت صورت پذیرد.
▫️۴. مرکز روباز خرید گندم روستای قلعهرسولسیت به چهار مرکز سرپوشیده تعاون روستایی اضافه گردد.
▫️۵. همزمان با خرید گندم مجوز آهنگ حمل از طریق شرکت غله و خدمات بازرگانی استان در راستای جابجایی گندم از مراکز تعاونی به سیلو داده شود.
▫️۶. از طریق شرکت غله و خدمات بازرگانی استان نسبت به رفع نواقصات سیلو از جمله ساماندهی ورودیها، نصب دوربینهای مدار بسته، آسانسور، آسفالت، روشنایی و جاده دسترسی اقدام گردد.
▫️۷. از طریق سازمان جهاد کشاورزی استان نسبت به استقرار امداد خودروی کشاورزی در راستای کمک به تسهیل تحویل گندم کشاورزان به مراکز خرید اقدام گردد.
▫️۸. شرکت غله و خدمات بازرگانی استان پیگیریها لازم را در خصوص پرداخت به موقع مطالبات کشاورزان صورت دهد.
▫️۹. ایجاد مرکز خدمات کشاورزی برای روستاهای واقع در حریم شهر و تخصیص چند دستگاه خودرو برای جهاد کشاورزی شهرستان جهت ترویج کشاورزی و همچنین افزایش سهمیه ماشین آلات به جهاد کشاورزی شهرستان در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گیرد.